Nu är jag färdig LIFE therapyterapeut!

Detta är en manuell energibehandling med syfte att aktivera Din inre självläkning.

Kropp, känsla, intellekt och Ditt högre jag samlas i en syntes med ny förståelse, målinriktad handling och högre energinivå.

Behandlinen aktiverar det kraniosakrala flödet i kroppen och det magnetiska flödet i energifältet som omger kroppen. Genom att aktivera och optimera dessa flöden kan terapeuten hjälpa klienten att starta en självläkningsprocess. Behandlingen inkluderar terapeutiska och manuella metoder för att medvetandegöra och förändra destruktiva mönster.

Varför är LIFE therapy viktigt?

Energifältet runt Din kropp påverkar Din fysiska och psykiska hälsa i mycket hög grad. Människor är utrustade med ett sentisitivt nervsystem som uppfattar känslor och signaler. Detta påverkar vår emotionella, fysiska och mentala hälsa. Man kan exempelvis få ont i huvudet av att befinna sig i en miljö som inte är harmonisk.

Det handlar om det förflutna (som finns lagrat i kroppen), om nuet och om Din framtid. När flödet i kroppen och energikroppen samarbetar startar en läkeprocess.

LIFE therapy - en behandling för (att) hela människan

Under en livstid genomgår vi olika faser. Kopieringsfasen som pågår när vi är små barn. Vi kopierar vår omgivning utan någon egentlig medvetenhet om det vi kopierar är bra eller mindre bra för oss. Fribrytningsfasen pågår under tonåren. Under denna fas bryter vi oss fria från föräldrar eller andra omsorgspersoner och bildar vår egen uppfattning om livet och världen. Här känner vi ofta att vi har svar på det mesta och vi är odödliga(!) Anpassningsfasen inträder när vi är unga vuxna. Vi kommer ut i arbetslivet och kanske bildar en egen familj och upprepar de mönster vi kopierade som små barn. Vi jagar ofta partner, pengar och lycka. Nedbrytningsfasen inträder då energin börjar ta slut och vi inte kan förtsätta som vi tidigare gjort. Vi tvingas ändra beteenden som inte fungerar. Denna fas kan vara kort eller lång och utdragen. Uppbyggnadsfasen startar då vi börjar läka för att kunna komma tilbaka till livet och börja leva igen. Här söker vi efter läkning och förståelse och svar på varför vi mått som vi mått och hur vi kan må bättre. Livsfasen är den fasen där vi börjar få balans och kan leva det liv vi vill leva.

LIFE therapy hälper människor på flera plan!

Mentalt - När du förändrar dina mentala mönster så förändras ditt liv!

Emotionellt - genom att hjälpa nervsystemet att få en fullständig avslappning! Tyvärr är vi ofta inte medvetna om hur spända och stressade vi är. Och om det får pågå för länge är det mycket, mycket skadligt!

Energimässigt - energikroppen blir samlad men utan att energin blir packad och kristalliseringsprocessen blir forserad.

Fysiskt - eftersom vi känner känslor och energi i den fysiska kroppen. Fysisk hälsa är A och O.

LIFE therapy är ett sätt att aktivera Din inre och yttre självläkning.

Se det som att det finns Reiki, Deaksha, Vit tids healing och många andra energibehandlingar. Tidigare var AuraTransformationTM ett av få sätt att få balans i den nya tiden - nu finns det fler sätt där kroppens inre flöde också aktiveras. Detta förkortar behandlingstiden och ger ännu mer fysisk effekt.

Behandlingen hjälper Dig att bryta medvetna eller omedvetna självskadebeteenden och läka ut fysiska ärr och skador som ligger lagrade i vävnaderna.

Behandlingen passar ALLA! Det är dock viktigt att man förstår holistisk läkning och att det ibland medför en tillfllig förstförsämring.

Du kan läsa mer om du följer denna länk

https://www.life-therapy.com/life-therapy-syntesbehandling/

Varmt Välkommen!

KONTAKT

Tel: 08-520 210 70

SMS: 0708-63 53 48

E-post: ylva@corpex.se

BESÖKSADRESS

Corpex Naprapati & Egenkällan

Fredsgatan 16

149 30 Nynäshamn.

  • Facebook - Black Circle

OM MIG

Jag arbetar som Leg.Naprapat och Cert.Auraförmedlare, samtidigt som jag också är Din medmänniska här i Nynäshamn.

Som Naprapat hjälper jag Dig med Din fysiska smärta och stelhet eller för att förebygga sådan.

Som Auraförmedlare kan jag expandera Ditt medvetande till Den Nya Tidens Energi som är nu genom en AuraTransformation™.

Vi använder cookies för att tillhandahålla de tjänster och funktioner som erbjuds på vår hemsida, och för att ge våra användare en bra upplevelse. LÄS MER